Περιγραφή θέματος

  • Γενικές πληροφορίες

    Τι είναι η Κοινότητα Πρακτικής (CoP);

    Η Κοινότητα Πρακτικής (ΚΠ) ορίζεται ως μια οργανωμένη ομάδα ανθρώπων που συμμετέχουν σε μια διαδικασία συλλογικής μάθησης σε έναν κοινό τομέα και επωφελούνται αμοιβαία από την ανταλλαγή και τη μάθηση από τις εμπειρίες των άλλων. είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε CoP.

    Όροι εντολής

    Το έργο υλοποιείται από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2023 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

    What is CoP

    1. 1. Κοινό ενδιαφέρον Η CoP INTERFACE έχει μια ταυτότητα που καθορίζεται από έναν κοινό τομέα ενδιαφέροντος και συναφή θέματα: ανάπτυξη βασικών εγκάρσιων δεξιοτήτων για την υποστήριξη της βιώσιμης οικονομικής αναγέννησης σε μια Ευρώπη μετά το COVID και την υποστήριξη των επαγγελματιών της ΕΕΚ για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πάροχοι ΕΕΚ σε μια πραγματικότητα παροχής υπηρεσιών μετά το COVID-19.

    2. 2. Μέλη Τα μέλη του INTERFACE CoP είναι αφοσιωμένα στον τομέα και στη φιλοσοφία του INTERFACE.

    3. 3. Δέσμευση. Τα μέλη της Συμπράξης INTERFACE μπορούν να επιδιώξουν το ενδιαφέρον τους σε αυτόν τον τομέα, συμμετέχοντας σε κοινές δραστηριότητες και συζητήσεις, βοηθώντας το ένα το άλλο και ανταλλάσσοντας πληροφορίες, εμπειρίες και καλές πρακτικές.

    4. 4. Σχέσεις. Στο πλαίσιο της CoP, οι σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν με φυσικό τρόπο, επιτρέποντας στα μέλη της CoP INTERFACE να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο και να συμμετέχουν σε συνεργατικό έργο για την επίτευξη καινοτομίας στον τομέα της CVET.

    Terms of Reference

    Εντός αυτού του χρονικού πλαισίου, η σύμπραξη του έργου στοχεύει στη δημιουργία μιας συλλογής διαδραστικών μαθησιακών πόρων για την ανάπτυξη βασικών εγκάρσιων δεξιοτήτων που θα στηρίξουν τους εργαζόμενους με χαμηλή ειδίκευση και τους εκπαιδευόμενους να διατηρήσουν και να διατηρήσουν την απασχόληση τους επόμενους μήνες και χρόνια. Παρέχει μια σειρά από προοδευτικούς μαθησιακούς πόρους που έχουν σχεδιαστεί για την επίτευξη συγκεκριμένων και συμφωνημένων μαθησιακών αποτελεσμάτων για 10 από τις πιο περιζήτητες εγκάρσιες δεξιότητες από τους εργοδότες και συγκεκριμένα: ψηφιακός αλφαβητισμός, επιχειρηματικό πνεύμα, κριτική και δημιουργική σκέψη, ηγεσία, καινοτομία, επίλυση προβλημάτων, ομαδική εργασία, εργασιακό ήθος, επικοινωνία και σχέσεις μεταξύ των γενεών. Η μεθοδολογία INTERFACE λαμβάνει υπόψη τις διαφορές στα επίπεδα των προηγούμενων γνώσεων σε κάθε εργατικό δυναμικό. Ως εκ τούτου, το μαθησιακό υλικό παρέχεται σε εισαγωγικό, ενδιάμεσο, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο, ώστε να υποστηρίζεται μια σαφής μαθησιακή εξέλιξη και να διασφαλίζεται ότι κανένας δυνητικός εκπαιδευόμενος δεν αποκλείεται.


  • Φόρουμ

  • Αναγνώσεις

  • Υλικό με δυνατότητα λήψης